Antena 3 CNN Politică Antonescu ar vrea ca premier un "tehnocrat de forţă"

Antonescu ar vrea ca premier un "tehnocrat de forţă"

Antonescu ar vrea ca premier un "tehnocrat de forţă"
Sursa foto: Crin Antonescu
10 Iul 2009   •   10:59

Schimbarea preşedintelui statului ar trebui să aducă un Executiv nou, condus de un tehnocrat, a declarat joi seară, liderul PNL, Crin Antonecu, la Antena 3. Preşedintele liberal a lăsat să se înţeleagă că ar opta pentru un premier tehnocrat în cazul în care ar ajunge la Cotroceni, dar a evitat să dea nume, limitându-se să precizeze că se referă la ?toţi tehnocraţii de forţă? cunoscuţi de toată lumea.

?În momentul în care preşedinte al ţării va fi altcineva decât Traian Băsescu, vom avea, la scurtă vreme, şi un alt Guvern. Despre PD, despre PSD vom discuta cu totul alfel a doua zi după ce Traian Băsescu nu mai este preşedinte. Mie mi se pare că nu mai este de exclus situaţia în care va fi necesar ? sper să nu fie, dar semnele acolo ne duc ? de un Guvern cel puţin condus de un tehnocrat în domeniul economic, un om care să asume, cu sprijin politic suficient de larg, scoaterea ţării din situaţia de atunci?, a afirmat Antonescu.

"Am convingerea că voi câştiga şi sunt convins că va fi o finală între un candidat al puterii şi un candidat al opoziţiei, pentru că şi dacă mă voi bate cu Băsescu sau cu Geoană, eu sunt sigur de victorie, pentru că o finală Geoană-Băsescu nu are avea sens, pentru că e o afacere de familie", a mai spus preşedintele PNL

Cât priveşte identitatea premierului tehnocrat, liderul PNL a evitat să avanseze vreun nume. ?Câteva nume îmi umblă prin cap şi ştim cu toţii tehnocraţi de forţă?, a comentat laconic Antonescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close