Antena 3 CNN Politică Antonescu îşi lansează luni programul pentru prezidenţiale. Similitudini PNL-PSD în domeniul măsurilor anti-criză

Antonescu îşi lansează luni programul pentru prezidenţiale. Similitudini PNL-PSD în domeniul măsurilor anti-criză

Antonescu îşi lansează luni programul pentru prezidenţiale. Similitudini PNL-PSD în domeniul măsurilor anti-criză
Sursa foto: Crin Antonescu
09 Iul 2009   •   17:03

Preşedintele PNL Crin Antonescu îşi va lansa, luni după amiază, la Palatul Parlamentului platforma-program pentru alegerile prezidenţiale şi va prezenta echipa de campanie, a anunţat joi, secretarul general al PNL, Radu Stroe. Confruntat cu asemănările între propriile sale idei şi cele enunţate de social-democraţi, Antonescu a susţinut că preşedintele PSD Mircea Geoană, ?campionul măsurile economice?, a venit cu măsuri copiate de la liberali.

"Crin Antonescu îşi va lansa platforma de candidat la Preşedinţie, la ora 17.00, la Palatul Parlamentului", a precizat Stroe. Liberalii se vor reuni luni la ora 10.00 în şedinţa BPC, iar începând cu ora 11.00, într-o nouă şedinţă a Consiliului Naţional Executiv în care va fi definitivată echipa de campanie a lui Crin Antonescu.

"În CNEx vom discuta despre reorganizarea conducerii unor filale. Avem de completat Birourilor locale ale unor organizaţii precum Timiş, a cărui conducerea fost demisă luni, sau conducerea organizaţiei de Cluj. În plus, vom definitiva echipa de campanie a preşedintelui Crin Antonescu", a spus Stroe.

La rândul său, Crin Antonescu a declarat că va da publicităţii echipa completă de campanie, cel mai probabil luni.
"În acest moment suntem în procesul de alcătuire al echipei de campanie elctorale, care va fi cunoscut probail complet, lunea viitoare", a afirmat Crin Antonescu, răspunzând la întrebările legate de schimbările operate în staful de campanie şi continuarea colaborării cu consultantul american Sam Patten.

Liderul liberal, împreună cu vicepreședinții Varujan Vosganian și Daniel Chițoiu, au criticat joi măsurile actualului Guvern, menționând direcțiile economice ale liberalilor: reducerea cheltuielilor bugetare, relaxarea fiscală și asigurarea unei pieţe de creditare pentru IMM-uri.

Antonescu a mai menţionat că va propune, în cadrul conducerii PNL, iniţierea şi aducerea în dezbatere publică a unei propuneri legislative centrate pe reducerea cheltuielilor bugetare, care să simplifice ?actualul hăţiş birocratic şi guvernamental?.

Antonescu a susţinut că în Guvern nu ar trebui să existe mai mult de 12 ministere, iar numărul agenţiilor guvernamentale ar trebui înjumătăţit. În opinia liderului liberal, ministere precum cel al Tineretului şi Sportului, cel al Turismului, cel al Economie desprins de Finanţe, al Telecomunicaţiilor sunt ?ministere inutile, care au apărut doar pentru că interesele reale ale celor două grupuri clientelare erau acelea de a se autosatisface?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close