Antena 3 Politică Antonescu laudă activitatea Guvernului USL: A răspuns aşteptărilor electorale

Antonescu laudă activitatea Guvernului USL: A răspuns aşteptărilor electorale

07 Mai 2013   •   15:48
Antonescu laudă activitatea Guvernului USL: A răspuns aşteptărilor electorale
Sursa foto: Foto: Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că este mulţumit de activitatea din ultimul an a Guvernului USL. Politicianul a precizat că nu poate indica o zonă de activitate deficitară a Executivului, iar sondajele confirmă faptul că USL a răspuns aşteptărilor electorale.

"USL după un an de guvernare marchează la capitolul reuşite şi o prestaţie guvernamentală care, indiferent că - aşa cum e normal - poate să fie criticată de opoziţie, de alţi observatori, în esenţă - aşa cum ne arată de altfel şi sondajele - a răspuns aşteptărilor pe care şi le-au pus în noi şi în Guvernul nostru cei care ne-au dat acest vot. Acest lucru a fost posibil tocmai pentru că USL, guvernul ei, majoritatea ei parlamentară, au acţionat unitar şi au acţionat consecvent", a susţinut Antonescu, potrivit Mediafax.

Liderul PNL a menţionat că nu există "agende paralele în USL".

"Nu există o agendă şi nişte mize, priorităţi ale Guvernului şi numai ale Guvernului, nu există nişte agende paralele ale partidelor care compun USL. E foarte clar pentru noi toţi, aşa cum a fost de la bun început, că putem să reuşim şi să reuşim pentru România, pentru cei care şi-au pus speranţa în noi şi ne-au dat votul, numai împreună, numai în acţiune coerentă şi numai în acţiune politică hotărâtă, loială şi complementară", a mai spus Antonescu.

Întrebat dacă există aspecte pe care şi-au fi dorit ca actualul Guvern să le gestioneze mai bine, liderul PNL a răspuns:

"Faptul că există aşteptări, faptul că există angajamente în curs îndeplinire sau care urmează să fie îndeplinite, faptul că dorim şi aşteptăm aceste lucruri şi că ne dorim cât mai repede să devină realitate, este un lucru despre care nu vorbesc doar eu. Noi încercăm cu toată onestitatea, fără nicio urmă de ipocrizie, să fim cei mai exigenţi evaluatori ai propriei noastre opere de guvernare. (...) Nu aş putea să indic, nu am eu această percepţie, un domeniu, o zonă de activitate guvernamentală care este deficitară sau care a fost neglijată pe parcursul acestui an de guvernare. Ştiu nu doar ce s-a făcut şi ce vede toată lumea, că vrea sau nu să recunoască, ştiu care au fost zi cu zi preocupările acestui guvern, deşi personal nu sunt membru al Guvernului. Ştiu ce au vrut să facă, ştiu ce au reuşit să facă, iar acolo unde încă nu au reuşit să facă ceea ce doresc, ştiu şi de ce nu au reuşit să facă, de asta toate acestea se concentrează într-un răspuns monosilabic la capătul unui an de guvernare".


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close