Antena 3 CNN Politică Băsescu despre raportul Ridzi: "Nu mă duceţi în subiecte minore, priveşte viaţa parlamentară, nu e treaba mea"

Băsescu despre raportul Ridzi: "Nu mă duceţi în subiecte minore, priveşte viaţa parlamentară, nu e treaba mea"

Băsescu despre raportul Ridzi: "Nu mă duceţi în subiecte minore, priveşte viaţa parlamentară, nu e treaba mea"
Sursa foto: Traian Bãsescu
10 Iul 2009   •   13:38

Preşedintele Traian Băsescu a evitat, vineri, să se pronunţe pe marginea recomandărilor comisiei parlamntare de anchetă privind începerea urmăririi penale şi de revocare din funcţie a Ministrului Tineretului, Monica Iacob-Ridzi. Şeful statului a susţinut că este un subiect minor pentru el, fiind de competenţa Parlamentului.
"Nu mă duceţi în subiecte minore pentru mine. Ăsta este un subiect care ţine de Parlament, de partide, de premier. În ceea ce priveşte viaţa parlamentară, nu e treaba mea, este treaba altora", a declarat vineri Traian Băsescu, aflat într-o vizită pe şantierele autostrăzii Bucureşti-Ploieşti.
Preşedintele a precizat că va organiza, miercuri, o conferinţă de presă, în care se va referi şi la alte teme de interes.
Ulterior, presa a reluat întrebările în legătură cu situaţia ministrului Monica Iacob Ridzi. Şeful statului a subliniat că subiectul nu intră în atribuţiile sale, reiterând că miercuri va susţine o conferinţă de presă.
Comisia parlamentară care anchetează cazul Ridzi a propus, joi, premierului să propună preşdintlui statului revocarea sa din funcţie a acestui ministru şi cercetarea acesteia pentru delapidare şi abuz în serviciu pentru organizarea evenimentelor din 2 mai, "Ziua Tineretului".
Antena3.ro

×
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close