Antena 3 CNN Politică Băsescu: PSD şi PNL ar trebui să spună bogdaproste dacă nu pierd drastic alegerile

Băsescu: PSD şi PNL ar trebui să spună bogdaproste dacă nu pierd drastic alegerile

Băsescu: PSD şi PNL ar trebui să spună bogdaproste dacă nu pierd drastic alegerile
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Feb 2011   •   11:57

Traian Băsescu a afirmat, în cadrul unui interviu pentru România Liberă, că PSD şi PNL sunt două partide prost conduse şi vor puterea, fără să vină cu soluţii sau cu un program. Motiv pentru care, preşedintele susţine că "ar trebui să spună bogdaproste dacă nu pierd drastic alegerile".

Afirmaţia preşedintelui a venit ca răspuns la întrebarea despre şansele PNL şi PSD să revină la putere după 2012. În opinia şefului statului, în afară de "Jos Băsescu!", cele două partide nu vor rezolvarea problemelor ţării, ci caută doar să ajungă la putere.

În cazul în care Guvernul Boc ar cădea în urma unei moţiuni de cenzură, preşedintele a declarat că nu l-ar putea accepta pe Victor Ponta în funcţia de premier. Liderul PSD este un "om imatur" şi nu poate ocupa funcţia de prim-ministru, susţine Traian Băsescu. De asemenea, preşedintele consideră că niciun alt membru PSD nu ar putea ocupa această funcţie, spunând că PSD va mai sta mult timp în opoziţie.

Şeful statului consideră că şi PNL va avea aceeaşi soartă ca şi PSD, iar ţara este şi va fi guvernată de "cei care vor câştiga".

×
Subiecte în articol: PSD PNL Victor Ponta
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close