Antena 3 Politică Blaga, despre candidatura Elenei Udrea: E foarte bine. Avem competiţie

Blaga, despre candidatura Elenei Udrea: E foarte bine. Avem competiţie

12 Feb 2013   •   16:29
Blaga, despre candidatura Elenei Udrea: E foarte bine. Avem competiţie

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că este foarte bine că Elena Udrea va candida la şefia partidului şi că probabil vor mai fi una sau două candidaturi, el apreciind că, indiferent cine va câştiga competiţia, partidul trebuie să rămână unit, informează Mediafax.
   
"Este foarte bine că dânsa candidează. Iată, vom avea competiţie în partid", a spus Blaga într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune.

"Acum sunt două potenţiale moţiuni. Probabil vor mai apărea una sau două", a adăugat liderul PDL, care luni şi-a anunţat candidatura pentru reconfirmarea la şefia partidului.
   
Blaga a apreciat că această competiţie este benefică pentru că partidul trebuie să stabilească direcţia în vedea alegerilor de anul viitor.
   
"Trebuie să reconstruim partidul şi, indiferent cine câştigă, partidul să rămână unit", a adăugat Vasile Blaga.
   
El s-a declarat convins că democrat-liberalii care vor participa la Convenţia din 23 martie, peste 4.500 de persoane, ştiu exact rolul fiecăruia dintre candidaţi în ultimii ani.
   
"Sunt absolut sigur că judecata partidului e cea corectă", a mai spus Blaga.
   
"E vorba de o competiţie. Aici nu e o confruntare, că nu am de ce să mă confrunt cu dânsa. Avem viziuni diferite şi partidul va decide", a mai declarat preşedintele PDL.
   
Deputatul Elena Udrea a anunţat, marţi, că va candida la preşedinţia PDL, la Convenţia Naţională din martie.
   
Ea a precizat că este o decizie pe care a luat-o după ce a discutat cu colegii de partid

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close