Antena 3 CNN Politică Carmen Dan: Trădarea este doar o armă a celor slabi. Istoria o scriu învingătorii

Carmen Dan: Trădarea este doar o armă a celor slabi. Istoria o scriu învingătorii

Carmen Dan: Trădarea este doar o armă a celor slabi. Istoria o scriu învingătorii
25 Mai 2018   •   12:02

Trădarea este doar o armă a celor slabi, iar istoria o scriu învingătorii, afirmă ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. 

"Ca politician, singurul crez pe care trebuie să îl ai în permanenţă este acela că reprezinţi o masă de oameni care la rândul lor au crezut în tine acordându-ţi votul lor. Ce nu pot să înţeleg însă este cum simţi tu (acelaşi politician, dar de data asta ca om înainte de orice) să înşeli încrederea oamenilor care te-au votat întorcându-le spatele şi orientându-te spre un alt partid politic. Este cea mai pură definiţie pentru ceea ce se cheamă "trădare politică"! Mă alătur organizaţiilor judeţene PSD din toată ţara şi condamn cu fermitate aceste gesturi de oameni mici! Decizia celor care au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari şi care au atacat în permanenţă partidul nostru nu înseamnă altceva decât un gest lipsit de onoare! Mai ales faţă de cei care ne-au votat, pentru că, doamnelor şi domnilor trădători, dacă pentru mine şi colegii mei este o mare dezamăgire, gestul dumneavoastră rămâne incalificabil pentru cetăţenii care au crezut în dumneavoastră! Trădarea este doar o armă a celor slabi. Istoria o scriu învingătorii!", a scris vineri Carmen Dan, pe Facebook. 

Potrivit acesteia, sunt în continuare foarte multe lucruri de reparat, iar echipa guvernamentală poate face aceste lucruri. 

"Ştiu că sunt în continuare foarte multe lucruri de reparat, legi de îmbunătăţit, norme de aplicare a acestor legi care pot fi ajustate, astfel încât să reducem birocraţia şi să eficientizăm administraţia publică, fie că vorbim de domeniul ordinii şi siguranţei publice, de accesare a fondurilor europene sau de alte lucruri menite să uşureze viaţa românului. În acelaşi timp însă, sunt la fel de convinsă ca acum doi ani că echipa din care fac parte vrea şi poate sa facă toate aceste lucruri!", a arătat ministrul social-democrat. 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close