Antena 3 CNN Politică Cheltuieli de criză. Freză de zăpadă, aspirator de frunze şi motofierăstrău, printre achiziţiile deputaţilor

Cheltuieli de criză. Freză de zăpadă, aspirator de frunze şi motofierăstrău, printre achiziţiile deputaţilor

Cheltuieli de criză. Freză de zăpadă, aspirator de frunze şi motofierăstrău, printre achiziţiile deputaţilor
Sursa foto: camera deputatilor
18 Mar 2009   •   20:59

În plină criză, Camera Deputaţilor nu se zgârceşte la achiziţii. Biroul Permanent a aprobat, printre altele, cumpărarea unei freze de zăpadă, a unui aspirator de frunze, a unui aparat de cafea şi a opt microbuze. Costul total - şapte milioane de lei. Şi tot Biroul Permanent al Camerei a decis să acorde prime în total de 2 milioane de euro.

O maşină de şlefuit marmură şi o alta de raşchetat parchet vor face încăperile din paltul Parlamentului mai primitoare pentru aleşi. Pentru ca şi grădina să arate bine, deputaţii au hotărât că trebuie să achiziţioneze un camion, o furgonetă, o maşină de tuns iarba, un motofierăstrău de tuns gard viu şi o instalaţie mobilă de udare.

Sume importante vor merge însă şi către reparaţii la instalaţiile din Camera Deputaţilor. Alte milioane sunt alocate amenajării parcării, dar şi realizării studiului de fezabilitate pentru construirea complexului de cazare pentru aleşi.

Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close