Antena 3 CNN Politică Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru funcţia de ministru la Comunicaţii

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru funcţia de ministru la Comunicaţii

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru funcţia de ministru la Comunicaţii
Sursa foto: foto: Facebook/ Bogdan Cojocaru
26 Ian 2018   •   15:56

CINE ESTE BOGDAN COJOCARU. Bogdan Petru Cojocaru este în acest moment şeful organizaţiei de Tineretului Social Democrat Iaşi, dar şi consilier judeţea PSD.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, Cojocaru deţine un teren de peste 606 metri pătraţi în comuna Tomeşti, aflată la periferia municipiului Iaşi. Terenul a fost cumpărat de Cojocaru în 2009, scrie adevarul.ro.

CINE ESTE BOGDAN COJOCARU. Totodată, familia Cojocaru deţine un apartament de 97 de metri pătraţi, cumpărat în 2016, în Iaşi. În declaraţia de avere nu apar autoturisme, în schimb sunt enumerate cinci conturi şi fonduri de investiţii care însemează aproape 60.000 de lei.

CINE ESTE BOGDAN COJOCARU. În acelaşi document sunt menţionate şi cadouri de botez în valoare de 5.200 de lei. Declaraţia de avere a lui Cojocaru menţionează un salariu de peste 73.300 de lei anual de la o firmă privată, venituri de aproape 10.000 de lei dintr-un contract de colaborare, dar şi 13.491 de lei din indemizaţia de membru AGA la societatea Servicii Publice Iaşi, din subordinea Primăriei Iaşi şi 7.424 de lei din cea de consilier judeţean.

CINE ESTE BOGDAN COJOCARU. Soţia sa, Eva Cojocaru, apare cu venituri de indemnizaţia de creştere a copilului, dar şi cu o bursă de studii de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi.

Potrivit unor surse, pentru această funcţie ar fi fost propus şeful Consiliului Judeţean, Maricel Popa, dar acesta a refuzat. Totodată, la Justiţie rămâne Tudorel Toader, care în 2016 a câştigat mandatul de rector la Universitatea „Al. I. Cuza“, de unde s-a suspendat după numirea în Guvern.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close