Antena 3 CNN Politică Claudia-Elena Ionaş, desemnată de Băsescu, noul purtător de cuvânt. Ionaş are 26 de ani

Claudia-Elena Ionaş, desemnată de Băsescu, noul purtător de cuvânt. Ionaş are 26 de ani

Claudia-Elena Ionaş, desemnată de Băsescu, noul purtător de cuvânt. Ionaş are 26 de ani
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Feb 2012   •   18:54

Preşedintele Traian Băsescu a desemnat-o pe Claudia-Elena Ionaş, de la Biroul de presă, să coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publică şi să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, după demisia lui Valeriu Turcan, informează Administraţia prezidenţială.

"Preşedintele României, Traian Băsescu, a luat act de demisia domnului Valeriu Turcan, consilier prezidenţial, purtător de cuvânt al Preşedintelui României.

Începând cu data de 17 februarie a.c., preşedintele României a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionaş să coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publică şi să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale", se arată într-o precizare a Preşedinţiei.

Claudia Ionaş are 26 de ani şi lucrează în Departamentul de Comunicare al Preşedinţiei din 2008. Ionaş este absolventă a Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi Administrative (SNSPA), specializarea sociologie, instituţie în cadrul căreia a urmat şi un masterat de "Guvernare şi Societate".

Astăzi, Valeriu Turcan a demisionat din funcţiile de purtător de cuvânt al şefului statului şi de consilier prezidenţial.

"După şansa de a lucra ani de zile în serviciul public am decis că e vremea unei schimbări în carieră. Voi activa, în viitor, în sectorul privat. Mulţumesc preşedintelui Traian Băsescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa", a declarat Turcan.





×
Subiecte în articol: demisie numire
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close