Antena 3 CNN Politică Purtătorul de cuvânt al lui Băsescu, Valeriu Turcan, a demisionat. Turcan: Voi activa în mediul privat

Purtătorul de cuvânt al lui Băsescu, Valeriu Turcan, a demisionat. Turcan: Voi activa în mediul privat

Purtătorul de cuvânt al lui Băsescu, Valeriu Turcan, a demisionat. Turcan: Voi activa în mediul privat
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Feb 2012   •   16:33

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, Valeriu Turcan, a demisionat. Turcan ocupa şi funcţia de consilier prezidenţial. Conform biroului de presă al Administraţiei Prezidenţiale, Valeriu Turcan şi-a prezentat demisia din cele două funcţii.

"După şansa de a lucra ani de zile în serviciul public, am decis că este vremea unei schimbări în carieră. Voi activa în viitor în sectorul privat. Mulţumesc preşedintelui Traian Băsescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa" a declarat, joi, Valeriu Turcan, potrivit Agerpres.

În jurul orei 19.00, Administraţia prezidenţială a anunţat că preşedintele Traian Băsescu a luat act de demisia lui Valeriu Turcan, consilier prezidenţial şi purtător de cuvânt al şefului statului.

Valeriu Turcan era purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale din 2007. Anterior, în perioada 2005-2006, Turcan a fost preşedintele Agenţiei de Strategii Guvernamentale.

În septembrie 2011, preşedintele Traian Băsescu l-a numit, prin decret, pe Valeriu Turcan în calitatea de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român (ICR).

Valeriu Turcan este soţul deputatului PDL Raluca Turcan.

Doar în ultimul an s-au înregistrat şase demisii de la Palatul Cotroceni.

 


  

 
 






×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close