Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Voi candida împotriva lui Băsescu, dacă PNL mi-o cere

Crin Antonescu: Voi candida împotriva lui Băsescu, dacă PNL mi-o cere

Crin Antonescu: Voi candida împotriva lui Băsescu, dacă PNL mi-o cere
14 Feb 2008   •   22:38

Vicepreşedintele liberal Crin Antonescu este gata să candideze la fotoliul de preşedinte al României. De un singur lucru are nevoie liberalul, pentru ca să se declare oficial adversar al lui Traian Băsescu: să fie propunerea partidului din care face parte. „Da, dacă PNL îmi cere, o să candidez împotriva lui Băsescu”, a declarat Crin Antonescu, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei. „Este inacceptabil ca lui Băsescu să nu i se poată opună cineva”, a atacat liberalul.

Iar printre motivele pentru care Antonescu este decis să intre în lupta pentru preşedinţie se află şi faptul că „la vânătoare este doar Băsescu, singur”. Întreaga societate se adânceşte pe o pistă falsă, cum că ar exista o luptă între Palatul Victoria şi Cotroceni. În realitate, susţine liberalul, Tăriceanu încearcă doar să contracareze, „printr-un comportament civilizat şi european”, acuzaţiile şefului statului.

„Este o luptă a lui Băsescu, în care s-a nimerit în postura de premier Tăriceanu. Primul ministru nu a dorit această luptă şi nici nu o duce, într-un anumit sens”, a conchis Antonescu.

Antena 3

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close