Antena 3 CNN Politică Cristoiu: Vedetele alegerilor vor fi candidaţii la funcţia de premier

Cristoiu: Vedetele alegerilor vor fi candidaţii la funcţia de premier

Cristoiu: Vedetele alegerilor vor fi candidaţii la funcţia de premier
01 Sep 2008   •   22:08

?Pe lângă votul uninominal, avem o premieră anul acesta: nu mai avem candidat la preşedintie. Din '90 până acum locomotivele partidelor şi ai alianţelor erau candidaţii la preşedinţie. Premierii nici nu prea contau. Anul acesta, nemaiexistând candidat la preşedinţie, vedetele care vor trage partidele, la nivel central, vor fi candidaţii la funcţia de premier?, a declarat Ion Cristoiu în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, discutând candidatura la postul de premier anunţată de Theodor Stolojan, vicepreşedintele PD-L. Acesta a apărut în faţa camerelor de luat vederi într-o ţinută ?lejeră?, adică în slip, vorbind despre ?performanţele profesionale, integritate şi capacitatea de a munci într-o echipă?.

Întrebat ce opinie are despre acest incident, domnul Ion Cristoiu a speculat că poate fi vorba fie de o decizie a lui Theodor Stolojan de a apărea într-o altă ipostază, fie de o gafă. ?În cazul de faţă, ori domnul Stolojan, dinadins, sfătuit de consilierul personal, a zis ' hai să arăt o imagine în forţă', pentru că i-a spus consilierul că va avea probleme în campanie pentru că este bolnav, ori a fost o gafă.?

În contrapunct au fost arătate imagini din campaniile care se derulează în Statele Unite, unde aceste lansări se fac cu fast şi ceremonie, uneori chiar pe un întreg stadion.



Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close