Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Daniel Ionașcu: "Niciunul dintre actorii scenei politice de astăzi n-a vorbit pe limba necesităților țării. Nu mă aștept la vreo minune ci, dimpotrivă, criza să se adâncească"

Daniel Ionașcu: "Niciunul dintre actorii scenei politice de astăzi n-a vorbit pe limba necesităților țării. Nu mă aștept la vreo minune ci, dimpotrivă, criza să se adâncească"

În cadrul emisiunii Subiectiv, Daniel Ionașcu (PPUSL) a fost invitat să se exprime cu privire la ieșirea pe scena politică de vineri a tandemului Cîțu-Ciucă. Iată ce a răspuns liderul umanist!

Daniel Ionașcu: "Niciunul dintre actorii scenei politice de astăzi n-a vorbit pe limba necesităților țării. Nu mă aștept la vreo minune ci, dimpotrivă, criza să se adâncească"
de Alexandra Dima    |    29 Oct 2021   •   20:54

"Nu sunt prea multe de spus. În sensul că domnul Cîțu ne-a obișnuit că el întotdeauna vorbește pe un alt canal decât cel care îi interesează pe români, evident. Iar premierul desemnat este, categoric, mai pesimist nu se poate. Adica dânsul spune cu gura lui că nu poate forma o majoritate. 

Între o vobă și alta mă interesează soarta mea. A mea, a dumneavostră, a fiecărui telespectator... Și anume dacă eu mai vin la emisiune, ne mai vedem mâine sau nu. Dacă prietenii noștri, vecinii noștri, cei din familia noastră ne mai vedem peste o lună cu ei sau nu. Am pățit treaba aceasta...", a spus Daniel Ionașcu.

Două testări săptămânale gratuite, în mod liber, pentru fiecare român

În acest context, de îngrijorare pentru ziua de mâine, liderul umanist a anunțat declanșarea unei inițiative prin care statul să fie obligat să asigurea testarea gratuită a populației. 

"Am făcut un demers către guvernul României pentru a înțelege cât de importantă este testarea pentru fiecare dintre noi, pentru eradicarea pandemiei, pentru a ști cine e bolnav, pentru a nu muri în ultimă instanță și, mai cu seamă, pentru că Europa ne-a dat 4,7 milioane de euro pentru testare gratuită.", a explicat Ionașcu.

Din păcate nici guvernul și nici președintele căruia i s-a adresat o cerere similară, nu au avut nicio reacție, drept pentru care umaniștii au declanșat începând de azi strângerea de semnături pentru a realiza o inițiativă legislativă care să susțină testarea. Umaniștii cer ca fiecare român să beneficieze săptămânal și în mod liber de două testări.

Revenind la actuala situație, Daniel Ionașcu a concluzionat: 

"Niciunul dintre cei care astăzi formează actorii scenei politice n-au fost să vorbească pe limba necesităților țării. Așadar, eu nu mă aștept nici în continuare să se întâmple vreo minune peste noapte, cu dimpotrivă, criza să se adâncească."

  

 

×
Subiecte în articol: Daniel Ionașcu Subiectiv
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close