Antena 3 CNN Politică Deputat PNL, despre căsătoriile gay: Ajungi să legalizezi căsnicia şi între o femeie şi un armăsar

Deputat PNL, despre căsătoriile gay: Ajungi să legalizezi căsnicia şi între o femeie şi un armăsar

Deputat PNL, despre căsătoriile gay: Ajungi să legalizezi căsnicia şi între o femeie şi un armăsar
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    26 Apr 2013   •   13:37
Deputatul PNL Octavian Bot respinge categoric orice căsătorie sau parteneriat civil între homosexuali, spunând, în glumă, că în ritmul acesta se va ajunge la căsătorie între o femeie şi un cal. 
 
"Eu, de pe poziţia de liberal, având convingeri liberale, sunt de acord cu relaţiile sexuale între persoane de acelaşi sex, probabil că natura aşa i-a format şi i-a creat, dar nu sunt de acord să legalizezi căsătoria. Asta nu mi se mai pare că ţine de drepturile omului.
 
În ritmul ăsta, până la urmă te-ai putea trezi că legalizezi căsătoria dintre o femeie şi un armăsar. Glumesc, dar nu văd de ce să se căsătorească (...) mi se pare forţată căsătoria, e prea mult", a spus Bot, potrivit ziare.com.

Declaraţia lui Bot vine după recentele afirmaţiile ale senatorului PNL Puiu Haşotti, care a ajuns să fie audiat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

"Eu nu am absolut nimic să le reprosez homosexualilor, îi consider doar nişte oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească, nu este o relaţie naturală, motiv pentru care, după părerea mea, nu are absolut nicio şansă", este declaraţia lui Puiu Haşotti analizată în Colegiului director al CNCD

Replica lui Haşotti a venit după ce deputatul Remus Cernea a anunţat recent că vrea să iniţieze un proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil între heterosexuali şi între persoanele de acelaşi sex. 




 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close