Antena 3 CNN Politică Deputatul de Neamţ, Culiţă Tărâţă, demisionează din PSD şi se alătură independenţilor

Deputatul de Neamţ, Culiţă Tărâţă, demisionează din PSD şi se alătură independenţilor

Deputatul de Neamţ, Culiţă Tărâţă, demisionează din PSD şi se alătură independenţilor
Sursa foto: culita tarata
21 Feb 2010   •   16:10

Deputatul de Neamţ Culiţă Tărâţă a anunţat, duminică, că demisionează din PSD şi se alătură independenţilor, potrivit Mediafax, fără să îşi motiveze decizia. Tărâţă este al treilea parlamentar care părăseşte partidul după Congresul soldat cu alegerea lui Victor Ponta ca preşedinte.

Senatorul Şerban Mihăilescu şi deputatul Ioan Munteanu au demisionat din PSD, alăturându-se grupului parlamentarilor independenţi. Ei au luat această decizie pentru că nu sunt mulţumiţi de poziţiile lor în partid după Congresul PSD.

Deciziile celor doi, anunţate printr-un comunicat al grupului parlamentarilor independenţi, survin alegerii lui Victor Ponta la conducerea Partidului Social Democrat.

Munteanu s-a declarat nemulţumit de Gheorghe Nechita şi de cum merg lucrurile în partid, în timp ce Mihăilescu a afirmat că "s-a încheiat o etapă din viaţa PSD", adăugând că, în ultima vreme, experienţa sa nu a mai fost folosită de partid.

Victor Ponta a devenit, în urma alegerilor din cadrul Congresului PSD, noul preşedinte al social - democraţilor, în dauna lui Mircea Geoană.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSD Victor Ponta demisie independenti
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close