Antena 3 CNN Politică Din fruntea puterii, în barca opoziţiei. Sorin Frunzăverde pleacă din PDL şi vine la PNL

Din fruntea puterii, în barca opoziţiei. Sorin Frunzăverde pleacă din PDL şi vine la PNL

Din fruntea puterii, în barca opoziţiei. Sorin Frunzăverde pleacă din PDL şi vine la PNL
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    27 Mar 2012   •   15:14
UPDATE: 16.18  Marcel Vela, preşedintele PNL  a explicat cã Frunzãverde va candida din partea USL, însã ca reprezentant al PNL. El a mai spus cã, "deocamdatã", Frunzãverde nu s-a înscris în PNL.
"Confirm candidatura - nu înscrierea, pentru cã nu am procedat încã la aspectele tehnice - din partea USL, respectiv a PNL a lui Sorin Frunzãverde la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin", a declarat Marcel Vela pentru MEDIAFAX.

Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte al PDL, a anunţat că demisionează din partidul în care activa până acum, şi va trece la PNL.

Reprezentanţii liberalilor au anunţat că Frunzăverde va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş Severin, din partea USL, funcţie pe care o deţine şi în acest moment.

Frunzăverde a fost considerat unul dintre "greii" PDL, care a şi făcut comentarii critice la adresa democrat-liberalilor în ultimul timp.

Înţelegerea dintre Frunzăverde şi liberali a fost parafată chiar astăzi, a anunţat vicepreşedintele PNL, Dan Radu Ruşanu, marţi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

"Azi am parafat înţelegerea, după mai multe discuţii pe care le-am avut", a declarat Dan Radu Ruşanu.

În urmă cu o lună, Sorin Frunzăverde ataca doi membri ai guvernului Boc, pe Elena Udrea şi pe Gabrile Oprea.

"Nu pledez pentru desfiinţarea Ministerului Dezvoltării Regionale, ci pentru diminuarea drastică a atribuţiilor şi a resurselor financiare la dispoziţia acestui minister", declara, atunci, Frunzăverde.


O primă reacţie a venit din partea lui Theodor Paleologu, care susţine că plecarea lui Frunzăverde din partid ar însemna o mare pierdere pentru PDL.

"Pentru partidul nostru ar fi evident o mare pierdere, dacă se confirmă plecarea lui Frunzăverde din PDL, pentru că el este unul dintre cei mai vechi membri ai partidului. (...) Ştiu că de-a lungul timpului a avut o serie de critici justificate", a declarat Theodor Paleologu, vicepreşedinte al PDL, într-o intervenţie la Antena 3.




×
Subiecte în articol: demisie pdl PNL Elena Udrea Theodor Paleologu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close