Antena 3 CNN Politică Pe cine propune PSD la Primăria Craiova, în locul Olguței Vasilescu

Pe cine propune PSD la Primăria Craiova, în locul Olguței Vasilescu

Pe cine propune PSD la Primăria Craiova, în locul Olguței Vasilescu
Sursa foto: Foto: Facebook/Lia Olguța Vasilescu
de M.Z.    |    26 Apr 2017   •   15:56

Preşedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a anunţat miercuri, că Mihail Genoiu, care îndeplineşte funcţia de primar interimar al Craiovei după ce postul a devenit vacant în urma demisiei Olguţei Vasilescu, va fi candidatul partidului pentru această funcţie la alegerile parţiale din 11 iunie. 

Într-o postare pe pagina de Facebook, Manda precizează că decizia a fost luată în cadrul unei întâlniri a preşedinţilor PSD Dolj şi PSD Craiova (Lia Olguţa Vasilescu) cu preşedintele partidului, Liviu Dragnea. 

"Astăzi ne-am întâlnit cu preşedintele Liviu Dragnea. Concluziile discuţiei au fost că echipa de parlamentari rămâne neschimbată pentru a continua implementarea programului de guvernare şi proiectele de interes regional cum ar fi construirea drumului expres în regim de autostradă Craiova-Piteşti şi a spitalului regional, iar Mihail Genoiu rămâne să ducă la îndeplinire proiectele asumate la nivelul administraţiei locale craiovene. Mihail Genoiu devine, astfel, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Craiova, având ca obiectiv continuarea proiectelor validate de votul din iunie 2016, împreună cu echipa de consilieri locali PSD", a anunţat Manda. 

Lia Olguţa Vasilescu, fost primar al Craiovei şi preşedintele PSD Craiova, a anunţat în urmă cu circa două săptămâni că propunerile PSD Dolj pentru funcţia de primar al Craiovei au fost senatorul Claudiu Manda, senatorul Radu Preda şi primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu. 

Până în prezent, în cursa pentru funcţia de primar al Craiovei şi-au mai anunţat intenţia de înscriere senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea, din partea PNL, şi avocatul Lucian Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Lia Olguţa Vasilescu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close