Antena 3 CNN Politică Dorin Marian şi Mugur Ciuvică, la Ştirea Zilei

Dorin Marian şi Mugur Ciuvică, la Ştirea Zilei

Dorin Marian şi Mugur Ciuvică, la Ştirea Zilei
Sursa foto: stirea zilei
11 Feb 2009   •   20:00

Premierul Boc a preluat limbajul lui Harry Potter şi spune că statul nu are un minister al miracolelor pentru păstrarea locurilor de muncă. Printr-o mişcare de baghetă, deloc magică, cabinetul Boc vrea însă să-i cocoşeze pe români cu mărirea de 6 ori a impozitului la case. Printr-o altă mişcare de baghetă, de astă dată magică, cabinetul Boc este grijului cu angajaţii săi. Vrea ca ei să se bucure de activităţi culturale şi artistice, şi le-a mărit bugetul de 400 de ori. Manelele sunt incluse, oare?
Tot ca-ntr-o revoluţie culturală, preşedintele a identificat duşmanii poporului. Jurnaliştii sunt vinovaţi pentru că statul îşi pierde autoritatea. Preşedintele a atacat furibund presa, la două ore după ce fostul premier Tăriceanu a susţinut că iţele încurcatei afaceri Sterling duc nu la petrol, ci la marmură.
Invitaţi în platou la Ştirea Zilei, alături de Gabriela Vrânceanu Firea, sunt Dorin Marian, şeful cancelariei fostului premier Călin Popescu Tăriceanu şi Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii poltiice.
PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close