Antena 3 CNN Politică Dumitru Dragomir: "Dacă aş pleca din PRM m-aş duce doar la PD"

Dumitru Dragomir: "Dacă aş pleca din PRM m-aş duce doar la PD"

Dumitru Dragomir: "Dacă aş pleca din PRM m-aş duce doar la PD"
08 Feb 2008   •   13:59

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România şi deputat al Partidului România Mare, a fost invitatul de vineri al emisiunii LIVEcu Anca Florea de la News Fm. Dragomir a declarat în cadrul emisiunii că a primit numeroase oferte de a părăsi PRM dar ar pleca doar la Partidul Democrat. ?Am primit oferte de la multe partide, cine nu are nevoie de o goarnă cum este Mitică Dragomir? Dacă aş pleca din PRM m-aş duce la PD sau nu m-aş duce nicăieri. Deocamdată sunt la PRM,? a spus Dragomir.

Despre preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat că este unul dintre admiratorii săi ceea ce i-a atras şi mulţi duşmani. ?Mi-am făcut mulţi duşmani pentru că îl admir pe Băsescu. El a fost şi este bine intenţionat? însă ?de fiecare dată când vrei să faci un lucru bun se găseşte câte un Gică contra. Nu este deloc frumoasă politica, sunt oameni frumoşi care se ocupă de un lucru urât?, a spus Dragomir.

În ceea ce priveşte situaţia din România şi felul în care vom evolua, deputatul PRM este de părere că ?ne aflăm într-o perioadă critică cu oameni nepotriviţi la locuri potrivite. Suntem bataia de joc a intregii Europe care încearcă să-şi arunce gunoaiele la noi iar nouă ne cer programe infernale fără să ne dea nici o consultanţă, suntem împinşi să vindem ieftin şi să cumpărăm scump.?

Dumitru Dragomir a încheiat, totuşi, într-o notă optimistă afirmând că are ?încredere în alegeri, indiferent dacă se fac uninominale sau nu, am încredere că, de data aceasta, vom şti să ne alegem conducatorii.?

Antena3.ro

×
Parteneri
Motorina, o nouă ieftinire înainte de weekend
x close