Antena 3 CNN Politică Fiul PSD-istului Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, despre pasiunea sa: "N-o să întâlniţi oameni capabili care nu au şi defecte"

Fiul PSD-istului Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, despre pasiunea sa: "N-o să întâlniţi oameni capabili care nu au şi defecte"

Fiul PSD-istului Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, despre pasiunea sa:  "N-o să întâlniţi oameni capabili care nu au şi defecte"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Apr 2013   •   23:40

Fiul PSD-istului Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, este de părere că nu există oameni capabili care să nu aibă şi defecte.

Andrei Hrebenciuc este lector la ASE şi, mai nou, membru în Consiliul de Administraţie al SIF Moldova.

Cunoscut ca având o pasiune pentru petrecerile în cluburi, el a fost întrebat cum se împacă profesia sa şi cu distracţia.

"N-o să întâlniţi oameni capabili care nu au şi defecte", a spus Andrei Hrebenciuc. Declaraţia fost prezentată în ediţia de sâmbătă a emisiunii Panorama, de la Antena 3.

Andrei Hrebenciuc este fiul politicianului Viorel Hrebenciuc, actualul preşedintele al PSD Bacău. Andrei este asistent universitar la ASE şi a ţinut prima pagină a tabloidelor pe vremea când avea o relaţie cu Elena Băsescu, mezina preşedintelui.







×
Subiecte în articol: Viorel Hrebenciuc andrei hrebenciuc
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close