Antena 3 CNN Politică Fusta e mini, dar agendă de lucru e maxi: Iată divele din noul Parlament

Fusta e mini, dar agendă de lucru e maxi: Iată divele din noul Parlament

Fusta e mini, dar agendă de lucru e maxi: Iată divele din noul Parlament
Sursa foto: Foto: Antena 3/Tabu
de S.T.    |    11 Dec 2012   •   10:45

Să întindem covorul roşu! Politica a atins un nivel incredibil de sexy în ţara noastră. Printre politicienii care vor defila pe holurile Parlamentului se află şi câteva prezenţe feminine care cu siguranţă NU vor trece neremarcate de colegii de sex opus.

Cea mai tânără femeie din Parlamentul României este Cătălina Ştefanescu. La doar 24 de ani a devenit deputat în Targu Măgurele.



Şi Gabriela Podasca a reuşit la doar 27 de ani să câştig un fotoliu de deputat în Bucureşti.



O altă tânără frumoasă care a intrat în Parlament este Simona Bucura Oprescu. Are 33 de ani şi obţinut un mandat de deputat în Argeş.



În Parlament a intrat şi designerul Cristina Nichita care a ales să îmbine moda cu politica şi a câştigat un mandat de deputat în Iaşi.



După ce anul acesta a obţinut titlul de doctor în drept penal, Alina Gorghiu, în varsta de 34 de ani, a câştigat şi un al doilea mandat de deputat în Bucureşti.

Tot în Bucureşti a reuşit să obţină un al patrulea mandat de deputat şi Manuela Mitrea în vârstă de 49 de ani.

La 37 de ani Oana Niculescu Mizil a câştigat şi ea un un mandat în Camera Deputaţilor, chiar în sectorul condus chiar de iubitul ei, primarul Marian Vanghelie.

Ana Birchall va intra şi ea în Parlament, ca deputat de Vaslui. Pe lângă funcţia din Parlament, Birchall este şefa Departamentului de Educaţie din PSD.

La 38 de ani Elena Udrea este una dintre cele mai sexy prezenţe din politică. Va intra în viitorul Parlament după ce a reuşit un scor bun în colegiul din Roman şi comuna Ion Creangă.

O nouă prezenţă feminină pe scena politică este Gabriela Vranceanu Firea. La 40 de ani a lăsat în spate cariera în televiziune care a făcut-o celebră şi a reuşit într-un timp record să căştige astfel un mandat de senator în judeţul Ilfov.

O alta blondă frumoasă, Raluca Surdu, a obţinut un mandat de deputat în Călăraşi, iar Raluca Turcan, în vârstă de 36 de ani, a câştigat un nou mandat de deputat de Sibiu.



×
Subiecte în articol: parlament parlamentari
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close