Antena 3 CNN Politică Geoană a acuzat actuala guvernare de lipsă de viziune în toate domeniile

Geoană a acuzat actuala guvernare de lipsă de viziune în toate domeniile

Geoană a acuzat actuala guvernare de lipsă de viziune în toate domeniile
30 Aug 2008   •   15:02

Liderii PSD s-au lansat în critici dure la adresa Guvernului, pe care îl acuză că nu are capacitatea de a atrage fonduri europene şi că nu este în stare să gestioneze problemele României. Declaraţiile au fost făcute la Piteşti, unde social democraţii participă la o dezbatere pe probleme de mediu. Preşedintele PSD a acuzat actuala guvernare de lipsă de viziune în toate domeniile.

Geoană a dat ca exemplu atragerea fondurilor europene. Preşedintele PSD a afirmat că Executivul nu a reuşit până acum să obţină banii puşi la dispoziţie de instituţiile Uniunii. Şi asta în condiţiile în care România ar avea nevoie de 29 miliarde de euro pentru a se putea conforma cu legislaţia europeană, până în 2018.

Pe de altă parte, Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a afirmat că instituţiile statului ar trebui să fie mai ferme în cazul investitorilor care au promis investiţii pentru protejarea mediului. Social democraţii acuză actualul Guvern că nu a ştiut să susţină cauza României în faţa Uniunii Europene, care a decis reducerea cu 20% a plafonului de emisii de gaze pentru ţara noastră. Acest lucru, pe viitor va afecta dezvoltarea industrială, cred liderii PSD.

Antena 3

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close