Antena 3 CNN Politică Geoană: Cum îşi poate imagina cineva zdravăn la cap că aş părăsi partidul?

Geoană: Cum îşi poate imagina cineva zdravăn la cap că aş părăsi partidul?

Geoană: Cum îşi poate imagina cineva zdravăn la cap că aş părăsi partidul?
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Dec 2010   •   17:45

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a precizat, vineri, într-o postare pe blogul personal, că nu pleacă din PSD pentru a se înscrie în Partidul Conservator sau în vreun alt grup politic.

„Pentru că în ultima vreme s-au spus prea multe minciuni despre mine, mult mai multe decât ar fi fost vreodată cazul, vreau să lămuresc odată pentru totdeauna, public, asumând ceea ce spun, marota plecării mele din PSD: Nu plec din partidul al cărui membru sunt vreme de aproape zece ani.(...) Cum îşi poate imagina cineva zdravăn la cap că aş părăsi partidul?! Sunt şi voi rămâne un om de stânga', a precizat fostul preşedinte al PSD.

Acelaşi gen de zvonuri au apărut şi în 2005, când preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a creat Clubul de la Bucureşti, sau în 2006, când liderul Consiliului Naţional al partidului, Adrian Năstase, ar fi vrut să plece la acelaşi PC.

“Ele au reapărut şi în cazul meu la lansarea Comitetului Naţional pentru Dezvoltare şi au fost întreţinute de cei care lucrează împotriva intereselor PSD. Nu plec din PSD (...) Îmi doresc mai mult ca niciodată să câştigăm fără drept de apel alegerile, pentru că România nu mai poate rezista mult sub asaltul portocaliu. Îmi doresc mai mult ca niciodată ca PSD să fie un partid puternic, o alternativă adevărată, să fie partidul care să aducă răspunsurile ideologice şi soluţiile care sunt aşteptate de la noi”, a concluzionat preşedintele Senatului, în postarea sa.

Potrivit unor surse din presă,  apele au fost destul de agitate în ultima vreme în Partidul Social democrat după ce preşedintele Senatului a postat pe blogul său o înregistrare în care explică motivele vizitei sale la casa lui Sorin ovidiu Vântu, în ultimele zile ale campaniei electorale.

Agenţiile de presă au vorbit despre o şedinţă care nu a fost anunţată oficial. Pe surse, s-a zvonit că Geoană ar putea fi suspendat din partid pentru declaraţiile conform cărora Victor Ponta l-ar fi pus să mintă.


×
Subiecte în articol: Mircea Geoană PSD
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close