Antena 3 CNN Politică Geoană: PSD va organiza două congrese, pe doctrină şi pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale

Geoană: PSD va organiza două congrese, pe doctrină şi pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale

Geoană: PSD va organiza două congrese, pe doctrină şi pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale
Sursa foto: Mircea Geoana
14 Ian 2009   •   21:19

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, miercuri, la Snagov, organizarea a două reuniuni importante ale partidului în perioada următoare. Unul dintre aceste congrese va fi legat de doctrină, iar celălalt pentru desemnarea candidatului pentru alegerile prezidenţiale.
?În luna februarie vom avea un consiliu naţional. Alegerile interne la nivelul organizaţiilor locale vor culmina cu un Congres naţional.? a aspus Mircea Geoană, la finalul întâlnirii de miercuri. Potrivit acestuia, liderii PSD au discutat în cadrul acestei întâlniri despre măsurile economice şi sociale pe care va trebui sa le adopte pentru a depăşi perioada dificilă prin care trece ţara noastră. Pe ordinea de zi s-au aflat propunerile pentru buget, industria auto, discuţiile legate de pensii şi salarii, şi evoluţiile din agricultura românească. Şi recentele probleme administrative, precum şi ?episodul Oprea? au fost discutate.
BPN al PSD va desemna, luni, membri ai conducerii centrale care să se ocupe de "îndrumarea" şi "îndreptarea" situaţiei din organizaţiile cu rezultate nesatisfăcătoare la alegerile parlamentare, a anunţat preşedintele PSD, Mircea Geoană, precizând că se doreşte o analiză profundă a acestui scrutin. Surse din PSD afirmă că este vorba despre organizaţiile din Alba, Bihor, Giurgiu şi Călăraşi. Mai mult, Geoană a afirmat că şi situaţie recent creată la filiala din Ilfov va fi analizată de liderii PSD.
?Vom lua măsurile administrative necesare pentru a readuce pe un făgaş normal organizaţia de Ilfov.? a declarat preşedintele PSD.
Întrebat dacă la primul congres actuala conducere îşi va depune mandatul, răspunsul lui Mircea Geoană a fost "probabil". La fel de evaziv a fost şi când a fost întrebat dacă va fi candidatului PSD pentru alegerile prezidenţiale.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană PSD
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close