Antena 3 CNN Politică Geoană: Singura soluţie la actuala criză sunt anticipatele

Geoană: Singura soluţie la actuala criză sunt anticipatele

Geoană: Singura soluţie la actuala criză sunt anticipatele
13 Feb 2008   •   15:54

Premierul Tăriceanu a anunţat răspicat că nu are de gând să demisioneze, aşa cum i-a cerut Mircea Geoană, şi nici să amâne alegerile locale. ?Dacă opoziţia doreşte alegeri anticipate, are posibilitatea să răstoarne Guvernul venind cu o moţiune de cenzură în Parlament?, a spus şeful Guvernului. În replică, Mircea Geoană insistă că alegerile anticipate sunt singura soluţie pentru criza politică, însă recunoaşte că aceasta nu este poziţia întregii conduceri a PSD.

La finalul dezbaterilor din cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului, Mircea Geoană a declarat: ?Eu cred că singura soluţie sunt anticipatele?. Oricare ar fi însă deznodământul, PSD susţine organizarea alegerilor în baza unui sistem uninominal. Preşedintele social-democraţilor a vorbit şi despre revenirea lui Miron Mitrea şi Adrian Năstase în funcţii cheie ale partidului. ?Propunerile au fost ale mele?, a declarat el.

Mai mult, Mircea Geoană a precizat că s-a discutat şi despre crearea unui nou departament aflat sub conducerea lui Adrian Năstase. Este vorba despre înfiinţarea unui departament privind monitorizarea administraţiei prezidenţiale. ?Am vorbit şi cu Năstase şi este de acord?, a conchis liderul PSD.

Reprezentanţii organizaţiilor locale ale PSD au fost chemaţi astăzi, în regim de urgenţă, la Bucureşti, pentru o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional.

MIRCEA GEOANĂ: PREŞEDINTELE, PD-L ŞI PNL SUNT RESPONSABILI DE CRIZĂ -

Antena 3

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close