Antena 3 CNN Politică Geoană: "Vă cer să stăm uniţi! Se vrea dezbinarea partidului, din exterior"

Geoană: "Vă cer să stăm uniţi! Se vrea dezbinarea partidului, din exterior"

Geoană: "Vă cer să stăm uniţi! Se vrea dezbinarea partidului, din exterior"
20 Feb 2010   •   15:42

Preşedintele PSD a avertizat sâmbătă la Congres că se încearcă spargerea partidului din exterior şi a făcut un apel la unitate şi solidaritate, indiferent de rezultatul votului care va stabili conducerea partidului.

?Nu intru în competiţie cu patimă şi ştiu cât de greu este acest moment. De la Cotroceni, de la Guvern se încurajează dezbinarea acestui partid. Vă cer să stăm uniţi! Numai împreună vor reuşi să păstrăm acest partid? a declarat Mircea Geoană d ela tribuna Congresului. Mai mult, potrivit liderului PSD, se încearcă eliminarea PSD de la conducerea Senatului.

El a atras atenţia că lupta din partid nu trebuie să afecteze acţiunea social democraţilor. ?Va trebui ca de aici să nu ieşim cu pancarte cu Geoană, Ponta, Diaconescu sau Mitrea, ci cu o singură pancarată: PSD?. Congresul trebuie să fie, în opinia liderului PSD, punctul din care partidul să revină în forţă pe scena politică.

? Astăzi suntem la 35% fără să facem nimic. Azi populaţia României se uită în stânga şi în dreapta şi se va întoarce către cineva. De la 35%, cu un guvern alternativ, cu o critică coerentă, ne prinde 2010 cu peste 40% şi e păcat să nu facem acest lucru, pentru că-l merităm şi e lucrul de care ţara are nevoie? a spus Mircea Geoană.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Congres PSD
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close