Antena 3 CNN Politică Geoană vs. Ponta. Geoană vrea premier PSD, susţinut de PNL. Ponta: Noi suntem Opoziţia. Campania a trecut

Geoană vs. Ponta. Geoană vrea premier PSD, susţinut de PNL. Ponta: Noi suntem Opoziţia. Campania a trecut

Geoană vs. Ponta. Geoană vrea premier PSD, susţinut de PNL. Ponta: Noi suntem Opoziţia. Campania a trecut
Sursa foto: ponta si geoana
29 Mai 2010   •   10:34

Atacuri sub centură între Mircea Geoană şi Victor Ponta. Cei doi par să nu se înţeleagă atunci când vine vorba de unde şi cum stă PSD. Geoană crede că social-democraţii îşi doresc o formulă de guvernare cu un premier PSD, susţinut de o coaliţie cu liberalii. De cealaltă parte, Victor Ponta îi reaminteşte fostului preşedinte al partidului că social-democraţii sunt în Opoziţie, iar campania a trecut.

Mircea Geoană a afirma că social-democraţii îşi doresc o guvernare alături de PNL, în care premierul să fie de la PSD.

"Că PSD îşi doreşte să câştige clar alegerile viitoare, că noi considerăm că o formulă de guvernare cu prim-ministru social-democrat este o formulă bună, da, evident că PSD îşi doreşte şi îşi propune acest lucru. Dar asta nu înseamnă că nu înţelegem necesitatea unei coaliţii care să asigure şi să garanteze o guvernare PSD-PNL după 2012", a declarat Mircea Geoană.

Preşedintele PSD Victor Ponta nu a pierdut ocazia să-i dea o replică lui Mircea Geoană.

"Domnul Geoană cred că încă n-a aflat că s-a terminat campania electorală în 2009. Noi am aflat-o, că de aia suntem în Opoziţie", a răspuns Victor Ponta.

Victor Ponta a subliniat încă o dată că PSD a pierdut alegerile prezidenţiale nu pentru că Traian Băsescu ar fi un învingător, ci din cauza greşelilor lui Mircea Geoana şi ale partidului.

?Ne-am dat autogol, nici nu trebuiau să facă ei mai mult. Ei plecaseră la cabine, crezând că au luat bătaie şi nu ne-am lăsat, am mai dat un autogol", a adăugat liderul PSD.

Acesta a mai spus că singurii oameni care au rămas în funcţii, în urma participării la guvernare a PSD alături de PDL, sunt Mircea Geoană şi cumnatul său, preşedintele Eximbank.

Ponta susţine că partidul se va bate ca să câştige alegerile, să guverneze cu un proiect social-democrat pentru că înţelegeri şi alianţe nu se mai fac.




Antena 3

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close