Guvernul Boc, criticat de Sulfina Barbu: Nu comunică, nu consultă. Parlamentarii PDL află din presă măsurile Executivului

18 Iun 2010   •   12:24
Guvernul Boc, criticat de Sulfina Barbu: Nu comunică, nu consultă. Parlamentarii PDL află din presă măsurile Executivului

Cu cât se apropie data restructurării ministerelor şi reducerii numărului secretarilor de stat cu atât parlamentarii PDL se întrec în critici la adresa Guvernului. Unul din membrii echipei de comunicare constituite la nivelul PDL, Sulfina Barbu a acuzat vineri Guvernul de proastă gestionare a relaţiei de comunicare cu grupurile parlamentare ale acestei formaţiuni. Ea a imputat Cabinetului Boc faptul că multe din măsurile guvernamentale luate sunt aflate de parlamentarii democrat-liberali din presă şi nu la şedinţele de grup sau de partid cum ar fi fost normal.

"Este o realitate, un lucru pe care nu l-am ascuns, că din păcate, Guvernul nu comunică grupurilor parlamentare ceea ce şi-a propus să facă şi de multe ori, noi, parlamentarii Partidului Democrat Liberal, aflăm din presă despre măsurile Guvernului. Este o realitate şi este un lucru la care trebuie să răspundă Guvernul, dar nu doar prin a recunoaşte că aşa se întâmplă, ci şi prin stabilirea unui mecanism prin care Parlamentul să fie informat corect despre măsurile pe care Guvernul şi le asumă, urmează să le ia şi cred că este corect să le aflăm înainte şi nu din presă", a spus Barbu, citată de RFI România.

Parlamentarul democrat-liberal a recomandat Guvernului să acţioneze în aşa fel încât populaţia să vadă că această criză "nu produce câştigători şi sacrificaţi". "Românii au nevoie să vadă că această criză nu produce câştigători şi sacrificaţi. Toţi suntem afectaţi de criză şi toţi trebuie să punem umărul, să depăşim acest moment, pe care nu ni l-am dorit, dar pe care îl trăim. Aceste reduceri de venituri nu trebuie să ocolească pe nimeni şi aştept de la colegii mei să prezinte aceste măsuri cu echitate şi de sus până jos", a spus Sulfina Barbu.

Antena3.ro

Parteneri
x close