Antena 3 CNN Politică Îmbrânceli şi zgârieturi la Congresul PNL. Liderul celei mai mari filiale s-a certat cu un senator

Îmbrânceli şi zgârieturi la Congresul PNL. Liderul celei mai mari filiale s-a certat cu un senator

Îmbrânceli şi zgârieturi la Congresul PNL. Liderul celei mai mari filiale s-a certat cu un senator
Sursa foto: PNL
20 Mar 2009   •   20:12
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Alegerea preşedintelui PNL a provocat tensiune maximă printre participanţii la Congresul PNL. Liderul PNL Giurgiu, Lucian Iliescu, a avut, în momentul în care filiala sa vota, o altercaţie fizică şi verbală cu senatorul Mircea Măgureanu, membru al aceleiaşi organizaţii. Motivul disputei a fost opţiunea senatorului liberal de a îl vota pe Ludovic Orban pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. Martorii la acest incident susţin că cei doi s-au îmbrâncit, după ce Măgureanu l-a informat pe Iliescu că a votat cu Tăriceanu la preşedinţia partidului, dar că îşi rezervă dreptul să nu mai voteze cu prim-vicepreşedinţii propuşi de acesta.

Potrivit senatorului Mircea Măgureanu, Iliescu ar fi fost cel care a declanşat conflictul. "A fost o îmbrânceală. Consider că domnul Iliescu a fost nervos", a spus Măgureanu, punând incidentul pe un impuls de moment. Senatorul a apărut în public cu o mică zgârietură pe faţă, dar nu a comentat nimic cu privire la acest lucru.

Liderul PNL Giurgiu, Lucian Iliescu a negat că l-a îmbrâncit sau zgâriat pe colegul său. "Domnul Măgureanu a renunţat la vot şi s-a dus acasă. A fost o discuţie cu dânsul, a vrut să ne mintă şi a plecat. Nu cred că el a spus că a fost agresat. A, zgâriem oamenii acum?". a răspuns retoric Iliescu la întrebările ziarişilor privind zgârieturile de pe obrazul senatorului liberal.

Întrebat dacă Măgureanu şi-ar putea pierde sprijinul politic, Iliescu a spus că e de ajuns că acesta s-a "autopedepsit". "Cred că este îndeajuns că l-am descoperit astăzi ca pe un mincinos. El apare acum în faţa noastră ca un om fără cuvânt. nu noi îl pedepsim, el se autopedepseşte", a spus Iliescu.

Filiala Giurgiu a fost reprezentată la congresul PNL de cel mai mare număr de delegaţi. 50. Liderul filialei, Lucian Iliescu, a anunţat că organizaţia Giurgiu îl susţine pe Călin Popescu Tăriceanu pentru preşedinţia PNL.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close