Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: "USR PLUS a legitimat AUR. Vă dați seama dacă noi am fi semnat o moțiune cu Vadim?"

Kelemen Hunor: "USR PLUS a legitimat AUR. Vă dați seama dacă noi am fi semnat o moțiune cu Vadim?"

"USR PLUS a legitimat AUR. A fost o greșeală uriașă. Nucleul dur, sectanții lor nu sunt afectați de această colaborare, nici într-o parte, nici în alta, pentru că se potrivesc, sunt antisistem.", a declarat, miercuri, președintele UDMR, Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: "USR PLUS a legitimat AUR. Vă dați seama dacă noi am fi semnat o moțiune cu Vadim?"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    08 Sep 2021   •   14:37

"Să semnezi o moțiune de cenzură spunând că scopul scuză mijloacele și scopul sfânt e să îl dăm jos pe Cîțu, nu e ok.", a spus Kelemen Hunor la Digi24.

"Vă dați seama dacă noi am fi semnat vreodată o moțiune cu Vadim? Nu se poate. Sunt niște limite peste care nu ai voie să treci, din punctul meu de vedere. Ai ridicat AUR-ul și dacă ai colaborat o dată, nimeni nu te va crede că vei colabora din nou.

Pentru George Simion nu există noțiunea „să fii penibil”. Dincolo de acest lucru, Parlamentul nu este circul de stat. Trebuie să înțelegem asta indiferent unde ne așezăm ideologic. Nu am fost aleși să participăm la un circ instituțional permanent.

Trebuie să nu facem praf partidele politice, în ceea ce privește credibilitatea. Pentru că politica nu se face prin biserică, prin ONG-uri, prin sindicate. Se face prin partide parlamentare. De aceea e important să avem partide funcționare și nu e bine să duci lupta din partid în altă zonă. Ceea ce vedem nu e bine.", a mai declarat președintele UDMR.

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor USR PLUS aur Vadim motiune
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close