x close

Lia Olguţa Vasilescu, critici dure la adresa Guvernului: „Circul de stat s-a mutat la Palatul Victoria! Noaptea ca hoţii!”

04 Feb 2020   •   22:15
Lia Olguţa Vasilescu, critici dure la adresa Guvernului: „Circul de stat s-a mutat la Palatul Victoria! Noaptea ca hoţii!” Foto: gov.ro

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, critică şedinţa maraton a Guvernului Orban de marţi, în care s-au dat ordonanţe pe bandă rulantă, aăugând că „circul de stat s-a mutat la Palatul Victoria”.

„Circul de stat s-a mutat la Palatul Victoria! Se dă o ordonanţă pe sfertul de oră, fără să fie avizele necesare, lucrată pe genunchi de angajaţii ministerelor aduşi de acasă ca sa lucreze noaptea ca hoţii! Au aprobat şi scutirea băncilor de 1,3 mld lei, bani datoraţi statului ca urmare a unor hotărâri judecatoreşti. Nu mergeţi după fentă! Nu clienţii trebuiau să plătească, aceea e altă poveste, ci băncile!

Printre cele scutite e si una al cărei director sărea în piaţă ca mingea, alături de angajaţii săi, la protestele contra guvernelor PSD. Acum îşi primeşte plata, că doar nu îngheţa ca fraierul pentru principii! Vedeţi? Dacă nu au venit şi copiii să ţipe să plece PSD, nu merită alocaţii! Cică nu au bani pentru alocaţii şi pensii şi autostrăzi! Bine că au pentru bănci!”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Citeşte mai multe despre:

lia olguta vasilescu Guvernul Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati