Antena 3 Politică Lia Olguţa Vasilescu, ironie surprinzătoare la adresa lui Victor Ponta: E la fel ca apa sfinţită

Lia Olguţa Vasilescu, ironie surprinzătoare la adresa lui Victor Ponta: E la fel ca apa sfinţită

22 Feb 2017   •   17:26
Lia Olguţa Vasilescu, ironie surprinzătoare la adresa lui Victor Ponta: E la fel ca apa sfinţită
Sursa foto: Foto: Agerpres

Declaraţia fostului premier Victor Ponta despre "guvernul cu 4 piloţi" este la fel ca apa sfinţită - nu face nici rău, nici bine, este de părere vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu, potrivit Agerpres.

Întrebată dacă face bine Victor Ponta prin cele mai recente declaraţii la adresa PSD, Olguţa Vasilescu a spus: "Depinde ce înţelegeţi 'face bine sau face rău'. 

"Cred că acea declaraţie a fost ca apa sfinţită - nu face nici rău, nici bine", a adăugat ea, la Parlament. 

Fostul premier Victor Ponta a declarat că Executivul Grindeanu are "4 piloţi", unul dintre aceştia fiind preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

"Acum văd Guvernul Grindeanu (pe care l-am votat şi al cărui succes m-ar face foarte fericit şi liniştit) cum are deja 4 piloţi! Lângă premier trage de manşă cu toată puterea şi preşedintele Iohannis (instalarea cu forţa în capul mesei de la Palatul Victoria sau somaţiile legate de buget sunt elemente evidente)/ trage vizibil şi preşedintele PSD Liviu Dragnea (care nu doar că a anunţat la început membrii Cabinetului, dar îi şi coordonează direct şi prezintă public toate lucrurile pozitive - cele negative le lasă pentru bieţii miniştri)/ există din ce în ce mai vizibil şi public şi a patra "mână" pe manşă - cea a Sistemului care transmite prin vocea procurorului general sau a procurorului şef DNA ce ordonanţe sau legi trebuie să adopte sau să nu adopte Guvernul, cine poate sau nu poate să fie ministru sau secretar de stat - ba chiar şi câte salarii se pot mări din ipoteticele şi fantezistele "prejudicii" (nu are rost să vă spun că în 2016 cu Guvernul tehnocrat procentul real de recuperare a atins minimul istoric de sub 10%)!", a scris Ponta pe Facebook

×
Subiecte în articol: Victor Ponta

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close