Lia Olguța Vasilescu, reacție explozivă după ce Ludovic Orban a anunțat că a demis-o din Guvern

de S.T.    |    13 Noi 2019   •   14:34
Lia Olguța Vasilescu, reacție explozivă după ce Ludovic Orban a anunțat că a demis-o din Guvern Sursă foto: Facebook Gabriela Firea

Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că a mai demis „un rând de reprezentanţi PSD” din aparatul de stat, adăugând că „plăcerea cea mai mare” a fost eliberarea din funcţia de consilier al prim-ministrului a Liei Olguţa Vasilescu.

„Ce bucurii marunte au frustratii de la PNL... Ludovic cel mic anunta ca m-a demis din functia de consilier onorific al premierului, functie neremunerata, oricum... Pai, eu nu eram consilier la tine, ca sa ma demiti tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dancila si mandatul mi-a incetat odata cu al ei. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti care taie pensii si salarii, cand eu stiu doar sa le cresc? Pe infrastructura, la fel, ce as putea sa consiliez un premier care, cand a fost ministru la Transporturi, a construit km de hartii si niciun cm de autostrada?Astia nu au ce face si demit oameni care nu sunt in guvernul lor, doar ca sa se dea importanti!
Ludovic, dupa doua saptamani te-ai prins ca nu vin la serviciu? Crezi ca sunt ca tine sa dau consultatii telefonice?”, a scris Lia Olguța Vasilescu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

x close