Antena 3 CNN Politică Liderii PSD au convocat de urgenţă Comitetul Executiv Naţional

Liderii PSD au convocat de urgenţă Comitetul Executiv Naţional

Liderii PSD au convocat de urgenţă Comitetul Executiv Naţional
12 Feb 2008   •   18:54

Liderii PSD au convocat de urgenţă Comitetul Executiv Naţional, care se va întruni miercuri pentru a stabili poziţia partidului faţă de subiectul alegerilor anticipate. Decizia a fost luată după ce preşedintele social-democrat a cerut, luni, demisia de onoare a Guvernului şi declanşarea anticipatelor. Mircea Geoană a fost însă contrazis imediat de preşedintele de onoare al PSD. Ion Iliescu a declarat marţi că în şedinţa Biroului Permanent Naţional de luni nu s-a decis să se ceară demisia guvernului şi declanşarea alegerilor anticipate. Au fost doar trecute în revistă variantele ieşirii din impasul politic, a precizat Iliescu.

Fostul preşedinte a precizat că social-democraţii nu au vrut să provoace o criză. Cu atât mai mult cu cât PSD nici nu este încă pregătit să facă faţă unei situaţii ca alegerile anticipate, consideră Iliescu.

Pe lângă stabilirea conduitei partidului faţă de alegerile anticipate, un alt subiect care ar putea fi discutat miercuri se referă la candidatura lui Adrian Năstase la şefia Consiliului Naţional.

Antena 3

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close