Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, critici dure la adresa lui Victor Ponta: A făcut o greșeală, sper să nu o facă pe a doua

Liviu Dragnea, critici dure la adresa lui Victor Ponta: A făcut o greșeală, sper să nu o facă pe a doua

Liviu Dragnea, critici dure la adresa lui Victor Ponta: A făcut o greșeală, sper să nu o facă pe a doua
13 Iul 2015   •   12:30

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca "o greseala sa nu fie urmata de o a doua", referindu-se la o retragere si din functia de premier, scrie hotnews.ro.

El a contrazis-o pe presedinta Consiliului national al PSD Rovana Plumb si a declarat ca in prezent este un "loc gol" in fruntea partidului si nu un interimat, fapt pentru care este nevoie de o sedinta a Comitetului Executiv cat mai repede. 

"Eu sper ca o greseala sa nu fie urmata si de o a doua greseala. Eu i-am spus sa nu o faca. Eu am avut o discutie cu el dimineata, nu vreau sa analizez prea mult. Motivele si le-a spus in acea scrisoare. Ar mai fi trebuit sa astepte, zic eu, sa vedem ce se intampla cu acest dosar insa fiecare are dreptul sa ia decizii si pt el si pt partid pentru am vazut cans-a gandit si la el dar si la partid" a afirmat Dragnea la sediul partidului. 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Victor Ponta PSD
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close