Antena 3 Politică Lovitură de teatru. Miniștrii lui Orban vor să descindă la miniștrii PSD

Lovitură de teatru. Miniștrii lui Orban vor să descindă la miniștrii PSD

25 Oct 2019   •   17:13
Lovitură de teatru. Miniștrii lui Orban vor să descindă la miniștrii PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres

Ludovic Orban susține că miniștrii săi propuși vor descinde la ministerele unde sunt acum social-democrații. Asta pentru a cere date și detalii legate de situația din ministere. Liderii PNL spun că au acest drept și vor să vadă cum se prezintă situația la ministerele pe care le vor conduce, dacă guvernul va trece miercuri de Parlament.

”Am stabilit un program de lucru pentru fiecare ministru. Candidații ministerelor vor avea discuții cu mediul de afaceri, se vor deplesa la ministere pentru a solicita situația pe fiecare minister, în momentul în care om avea o analiză destul de clară. Sunt foarte multe lucruei care se întâmplă în ministere și au fost ascunse de ochii lumii. Vom lua toate măsurile care se impun”, a spus Orban. 

Social-democrații doresc ca acest vot pentru învestirea Guvernului să aibă loc peste două săptămâni. Surse politice spun că vor fi ministere de unde vor pleca oameni. Aceleași surse spun că vor fi plecări la Ministerul Economiei și Energiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close