Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu despre Canalul Bârstoe adâncit de ucraineni: "Lucrările trebuie să înceteze acum"

Marcel Ciolacu despre Canalul Bârstoe adâncit de ucraineni: "Lucrările trebuie să înceteze acum"

Marcel Ciolacu şi-a exprimat opinia pe Facebook despre situaţia Canalului Bârstoe care a fost adâncit de Ucraineni. El spune că totul trebuie să înceteze acum.

Marcel Ciolacu despre Canalul Bârstoe adâncit de ucraineni: "Lucrările trebuie să înceteze acum"
Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Ioana Mircea    |    20 Feb 2023   •   14:02

Ministerul Infrastructurii de la Kiev a anunțat într-o postare pe Twitter, că adâncimea de navigare a Canalului Bâstroe a crescut de la 3,9 la 6,5 metri. Acest lucru ar putea afecta grav ecosistemul Deltei Dunării.

Marcel Ciolacu, președintele PSD a spus într-un mesaj pe pagina sa personală de Facebook că această acţiune trebuie să înceteze cât mai repede.

"România nu permite sub nicio formă distrugerea Deltei Dunării! Lucrările de pe Canalul Bâstroe trebuie să înceteze acum! Statul și poporul român au fost solidari și au ajutat, la greu, Ucraina. Poporul român însă nu acceptă să rămână fără această minune a naturii care este Delta Dunării!

Citeşte şi: Ucraina susține că aproape a dublat adâncimea Canalului Bâstroe. Impactul poate fi devastator pentru România

Vreau să fiu foarte clar: minciunile, manipulările și minimalizarea problemei trebuie să înceteze! Autoritățile române trebuie să ia decizii rapide pentru ca lucrările de pe Bâstroe să înceteze imediat și situația să revină la normal. Vom face apel la toate convențiile internaționale, bilaterale și la toate forurile pentru cauza Deltei Dunării! 

Ne vom proteja, cu toate forțele, moștenirea generațiilor următoare!", este mesajul lui Marcel Ciolacu de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Canalul Bastroe PSD
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close