Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Investiție de peste 100 de milioane de euro la Aeroportul Craiova. Orașul devine o destinație turistică”

Marcel Ciolacu: ”Investiție de peste 100 de milioane de euro la Aeroportul Craiova. Orașul devine o destinație turistică”

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat o investiție de peste 100 de milioane de euro la Aeroportul din Craiova. ”Craiova și Olguța sunt dovada că un oraș se poate moderniza muncind zi de zi”, a spus premierul.

Marcel Ciolacu: ”Investiție de peste 100 de milioane de euro la Aeroportul Craiova. Orașul devine o destinație turistică”
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Andreea Ştefan    |    24 Oct 2023   •   20:25

Premierul Marcel Ciolacu a efectuat, marți, o vizită de lucru în Craiova.

”Craiova s-a schimbat profund în ultimii ani. A devenit un oraș modern, vibrant și verde, un adevărat oraș european. Iar un mare merit îl are Lia Olguța Vasilescu și echipa sa din PSD.

Craiova și Olguța sunt dovada că un oraș se poate moderniza muncind zi de zi, fără a-ți agresa comunitatea cu proiecte începute peste noapte.

Mă bucur că modelul ei a fost preluat și de tânărul președinte al Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, care a demarat investiții ambițioase, precum modernizarea aeroportului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vorbim de o investiție de peste 100 de milioane de euro la Aeroportul Craiova, cea mai mare parte fiind fonduri europene nerambursabile. Va fi un terminal nou, cu infrastructură și echipamente la standarde europene.

De modernizarea aeroportului va beneficia și municipalitatea din Craiova, care devine o destinație turistică. Asta înseamnă munca în echipă, iar această echipă puternică dintre Olguța și Cosmin Vasile este secretul succesului. Iar un merit major în constituirea acestei echipe îl are și președintele organizației PSD Dolj, Claudiu Manda.

Este un exemplu de colaborare politică și administrativă de succes care sper că va fi multiplicat în cât mai multe alte județe ale țării”, a transmis Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Craiova s-a schimbat profund în ultimii ani. A devenit un oraș modern, vibrant și verde, un adevărat oraș european. Iar...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 24 octombrie 2023

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close