Antena 3 CNN Politică Maria Grapini: Nu susțin candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria sectorului 4. Este hilar că insistă

Maria Grapini: Nu susțin candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria sectorului 4. Este hilar că insistă

Maria Grapini: Nu susțin candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria sectorului 4. Este hilar că insistă
21 Apr 2016   •   12:21

Co-preşedintele PPUSL, Maria Grapini, nu susține candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria sectorului 4 din partea partidului pe care ea în conduce. Aceasta spune că va fi nevoită să facă un pas înapoi în cazul în care Biroul Executiv al Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal va valida această candidatură.

“Nu pot susține candidatura domnului PIEDONE pentru ca aş abandona propriile principii şi nu m-aş mai putea uita în ochii oamenilor. Dacă, în mod democratic, Biroul Executiv al partidului va valida candidatura domnului Cristian Popescu, voi fi nevoită să fac un pas înapoi, până la Congresul Partidului. Nu-mi asum candidatura, chiar dacă mulți cetățeni din sectorul 4 doresc sa-l aibă primar. Voi continua să cred că există oameni care vor susține candidați valoroşi, indiferent din ce partid vin şi vor exclude candidați asupra cărora planează suspiciuni sau sunt dovezi certe ca au încălcat legea si moralitatea”, scrie Maria Grapini pe site-ul său.

Co-preşedintele PPUSL a vorbit și despre tragedia din Colectiv și modul în care Piedone a fost implicat: “Nu ştiu dacă este sau nu vinovat de tragedia de la Colectiv, acest lucru va fi stabilit de justiție. Ştiu doar că domnul Cristian Popescu Piedone are o urmărire penală si că a declarat, după imensa tragedie, că se va retrage din viața publică. Atunci, am apreciat declaraţia… Cred că toţi care se află în situații similare ar trebui să facă acest pas. Dacă şi-ar fi respectat cuvântul dat şi justitia l-ar găsi nevinovat, sunt convinsă ca peste patru ani ar putea fi ales cu succes.  A ratat o şansă de a se reabilita în faţa familiilor care au pierdut persoane dragi, în faţa propriei conștiințe si în faţa lui Dumnezeu”.

Maria Grapini mai spune că decizia lui Cristian Popescu Piedone de a candida este una total neinspirată, care îl duce în marea masă a celor care îşi încalcă propriile declarații şi principii.

În plus, într-o declarație la b1 tv, Maria Grapini a precizat: "Pentru mine este hilar ca domnul Piedone mai insistă. (...) Cel mai mult m-a deranjat că a făcut declarația că se retrage din viața publică".

Citiți și: Piedone NU renunță la candidatura pentru Primărie: "Nu au decât două opțiuni, să mă omoare sau să mă lase în pace"

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close