Antena 3 CNN Politică Marian Oprişan consideră că Dragnea este victima propriilor decizii din PSD

Marian Oprişan consideră că Dragnea este victima propriilor decizii din PSD

Marian Oprişan consideră că Dragnea este victima propriilor decizii din PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Mai 2015   •   13:18
Preşedintele Consiliului Judeţan Vrancea, Marian Oprişan, spune că Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid. 
 
Liderul PSD Vrancea se referă la modificările statutului partidului care impune ca membrii condamnaţi să demisioneze din functii. 
 
Încă de la început, Marian Oprişan a fost extrem de critic la adresa mai multor măsuri dispuse de colegii săi de partid.
 
"Când eu am spus că nu trebuie încălcate principii, pentru ca aşa este normal într-o ţară democratică, unii colegi de ai mei nu au fost de acord şi iată consecinţa. Atunci când încalci principii, trebuie să accepţi şi lucruri nedrepte din acest punct de vedere", a spus, luni, Oprişan, venit la sediul PSD.
 
Întrebat de presă la ce principii se referă, Oprişan a arătat că este vorba de principiul de nevinovăţie.

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, şi-a depus mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul "Referendumul".

Colegii lui nu au fost însă de acord, astfel că soarta lui Dragnea se va decide miercuri, într-un CEx.
 
Consiliul Naţional al PSD a decis, în luna martie, ca membrii de partid sancţionaţi de instanţe să îşi piardă funcţia politică.

Pe 15 mai, Liviu Dragnea a fost condamnat de Curtea Supremă la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul referendumului. Deşi decizia nu este definitivă, Dragnea şi-a dat deja demisia din Guvern şi a anunţat că renunţă şi la toate funcţiile din PSD, rămânând un simplu membru de partid


 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Marian Oprisan
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close