Antena 3 CNN Politică Ministrul Educaţiei a mers la nuntă cu elicopterul poliţiei

Ministrul Educaţiei a mers la nuntă cu elicopterul poliţiei

Ministrul Educaţiei a mers la nuntă cu elicopterul poliţiei
07 Oct 2008   •   01:26

Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, a reuşit să împletească într-un mod deosebit interesele statului cu cele personale. El s-a deplasat sâmbătă la cununia sa civilă, oficiată la Iaşi, cu un elicopter al MIRA. Potrivit unor surse guvernamentale, citate de Evenimentul Zilei, Cristian Adomniţei a participat sâmbătă la şedinţa restrânsă de guvern pe tema majorării salariilor cadrelor didactice. Întrucât activitatea de funcţionar al statului interfera cu viaţa personală, acesta s-a plâns că va întârzia la propria cununie civilă. Potrivit surselor citate, colegul de guvern, Cristian David, s-a oferit să îl transporte cu elicopterul până la Albiţa ? unde ministrul de Interne avea programată o verificare.
Potrivit legislaţiei în vigoare, membrii cabinetului pot folosi aparatele de zbor ale ministerelor doar în interes public. Cu toate acestea, oficialii MIRA apreciau că prezenţa ministrului Cristian Admoniţiei în elicopter nu a impietat în niciun fel misiunea şi nu a implicat costuri suplimentare?.
Şeful Guvernului nu este însă de aceeaşi părere, Tăriceanu precizând că ministrul Educaţiei va suporta consecinţele politice dacă a utilizat un elicopter al Internelor pentru a ajunge la propria-i cununie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: guvern Cristian Adomnitei
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close