Antena 3 CNN Politică Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, critici dure la adresa preşedintelui Klaus Iohannis: „România riscă să intre în colaps”

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, critici dure la adresa preşedintelui Klaus Iohannis: „România riscă să intre în colaps”

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, critici dure la adresa preşedintelui Klaus Iohannis: „România riscă să intre în colaps”
Sursa foto: Foto: Facebook
13 Feb 2017   •   20:53

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, l-a criticat dur pe președintele Klaus Iohannis pentru „situația fără precedent” în care se află România, precizând că acesta se încăpățânează să nu treacă bugetul, lucru ce va duce România „în colaps”.

„România riscă să se blocheze. Dacă Iohannis nu va aproba bugetul, România riscă să intre în colaps. Nu stiu de ce se incapataneaza presedintele sa nu treaca bugetul. Am aprobat deja 36 de masuri, ma gandesc ca nu putem pune in practica programul care e pentru bunastarea Romaniei. Prima data a incercat sa puna o piedica guvernului, acum bugetului, ma gandesc ca nu e tocmai atat de inconstient sa nu aprobe bugetul. Dar e o reactie in lant. E o situatie fara precedent. Noi deja am prevazut cresterea salariului minim pe economie, a pensiei minime, eliminarea CASS pentru  pensionari. Se aplica masurile. Insa noi la ora actuala suntem pe un buget de avarie. Unele masuri trebuie sa intre in vigoare de la 1 martie”, a declarat ministrul Muncii, la B1 TV.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close