Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Băsescu va continua să tragă sfori în această ţară mult timp după ce nu va mai fi preşedinte

Mircea Badea: Băsescu va continua să tragă sfori în această ţară mult timp după ce nu va mai fi preşedinte

Mircea Badea: Băsescu va continua să tragă sfori în această ţară mult timp după ce nu va mai fi preşedinte
Sursa foto: foto: Captura Antena 3
17 Dec 2013   •   15:17

Mircea Badea vorbit în cadrul ediţiei "În gura presei" despre problemele care au apărut în USL.

Cu toate acestea, moderatorul a afirmat că nu este în interesul lui faptul că liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu se tot ceartă în ultima perioadă. Alta însă este preocuparea lui: "Unui singur om îi duc grija, lui Băsescu. Sunt absolut convins că acesta ar trebui să stea foarte mulţi ani, practic până când va deceda, căci şi el va deceda la un moment dat, în pârnaie. Aşa cred că este legal şi atunci îi duc grija că nu ajunge în pârnaie", a declarat acesta.

De asemenea, Mircea Badea consideră că liderii USL nu şi-au făcut datoria faţă de ceea ce au promis cetăţenilor: "Ăştia doi au zis că mi ţi-l facem varză. Care varză? Că nu este nicio varză. Deci oricum ăştia doi nu au livrat. Atunci de ce mă ma interesează pe mine că se iubesc, că se ceartă, e treaba lor".

"Eu nu am votat nişte oameni care să îmi spună câte luni mai sunt, puteam să număr şi eu. Ponta spune asta pentru aş camufla impotenţa anti-băsistă. Nu are ce să îi facă lui Băsescu în mod evident şi atunci zice: mai sunt 11 luni şi pleacă", a mai comentat Mircea Badea privind atitudinea premierului faţă de preşedinte.

"Băsescu va continua să tragă sfori în această ţară mult timp după ce nu va mai fi preşedinte. El trebuie să se ducă la pârnaie! De ce? Pentru că aşa este corect, legal şi legitim!", a continuat moderatorul să precizeze despre modul în care şeful statului a condus ţara.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close