Antena 3 CNN Politică Mircea Badea în dialog cu Traian Remeş: Întodeauna găştile care au slujit cu prea mult patos o tiranie sunt pline de trădători

Mircea Badea în dialog cu Traian Remeş: Întodeauna găştile care au slujit cu prea mult patos o tiranie sunt pline de trădători

Mircea Badea în dialog cu Traian Remeş: Întodeauna găştile care au slujit cu prea mult patos o tiranie sunt pline de trădători
17 Mar 2014   •   23:54

După mai bine de un an petrecut în spatele gratiilor, Decebal Traian Remeş a povestit iadul prin care a trecut. Fostul coleg de guvern al lui Traian Băsescu a dezvăluit, luni seară, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", cine i-a orchestrat cea mai amară pagină a vieţii sale.

Mircea Badea a dialogat cu Decebal Traian Remeş adresându-i acestuia mai multe întrebări.

"Dumneavoastră aţi făcut închisoare pentru că aţi luat şpagă caltaboşi, având fermă de porci, din care se face caltaboş, mult".

Fostul Ministru al Finanţelor susţine că ar fi primit plasa cu "mită" în lipsa lui, menajera fiind cea căreia i-a fost înmânată.

"Este pe sistemul s-au vândut castraveţi grădinarului, cam asta ne spun procuorii", a continuat Mircea Badea.

"Este o bătaie de joc pe care nu am putut-o îndura pentru că mi s-a dat ceva care îmi prisosea" a răspusn Decebal Traian Remeş.

De asemenea, Mircea Badea i-a împărtăţit fostului ministru că are aceeaşi precepţie asupra justiţiei din România ca şi el.

"Am aceeaşi percepţie asupra justiţiei ca şi dumneavoastră, bine sunteţi mult mai îndreptăţit. Am remarcat că pedala pe care apasă Băsescu până la refuz este frica naturală a omului de puşcărie. Eu am hotărât să nu îmi fie frică de puşcărie, ca să nu aibă în cazul meu jucăria asta", a mai adăugat Mircea Badea.

Decebal traian remeş a declarat că dacă Traian Băsescu va "Supravieţui" va ajunge la închisoare. Moderatorul emisiunii "În gura presei" l-a întrebat cine va fi acela care îl va băga la puşcărie pe preşedinte.

"Băsescu are sub mână două feluri de oameni: prieteni de serviciu şi de scurtă durată, iar această prietenie se va stinge în ziua în care un alt preşedinte va depune jurământul, iar pe lângă aceştia se află şi trădători.  Întodeauna găştile care au slujit cu prea mult patos o tiranie sunt pline de trădători. Sunt între servitorii lui Băsescu trădători suficienţi. Ei îl vor trăda!", i-a răspuns Decebal Traian Remeş lui Mircea Badea.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close