Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană refuză invitația premierului Dăncilă de a reveni în PSD

Mircea Geoană refuză invitația premierului Dăncilă de a reveni în PSD

Mircea Geoană refuză invitația premierului Dăncilă de a reveni în PSD
29 Mai 2019   •   12:19

Mircea Geoană se află la Palatul Victoria pentru o întrevedere cu premierul Dăncilă. Vizita acestuia la guvern vine la scurt timp după ce Dăncilă a zis că Mircea Geoană, exclus din PSD, cât și alți colegi care vor să vină alături de PSD vor avea loc în formațiune.

”Inima mea va ramane intotdeauna fidela social democratiei, ideilor progresiste si valorilor democratice europene. Inteleg si incurajez nevoia PSD de a depasi o perioada grea care, netratata cu curaj si responsabilitate, are potentialul de a pune sub semnul intrebarii soarta acestui mare partid romanesc. Raman alaturi de fostii mei colegi si colege, insa planurile mele imediate nu includ revenirea in politica militanta.”, a fost mesajul transmis de Geoană.

"Faptul că vrem să deschidem larg porțile și cei care vor să vină alături de noi vor fi întotdeauna bineveniți. Bineînțeles că și Mircea Geoană și alți colegi care vor să vină alături de PSD vor avea loc. Eu îmi doresc toți oamenii de bună credință și care chiar dacă au plecat din varii motive sufletul lor a rămas tot alături de social democrați", a declarat președintele interimar PSD.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close