Antena 3 CNN Politică Mișcare-șoc, în plin scandal politic! Un fost lider important al opoziției a trecut la PSD

Mișcare-șoc, în plin scandal politic! Un fost lider important al opoziției a trecut la PSD

Mișcare-șoc, în plin scandal politic! Un fost lider important al opoziției a trecut la PSD
12 Ian 2018   •   20:59

Mișcare-șoc, în plin scandal politic!

Potrivit informațiilor apărute, Adrian Niță este noul purtător de cuvânt al PSD Piatra-Neamț. Decizia a fost anunțată astăzi, 12 ianuarie, într-o conferință de presă ce a avut loc la sediul PSD.    

„M-am alăturat acestei echipe pentru că îi cunosc pe mulți dintre membrii ei și pentru că am simțit că împreună cu ei putem face ceva pentru Piatra-Neamț” – a declarat Adrian Niță care și-a depus adeziunea la PSD în urmă cu o săptămână.

Adrian Niță a făcut parte din PD (ulterior, PDL) în perioada 2003 – 2010 iar timp de aproximativ un an (până la mijlocul lui 2017) a fost în partidul M10 unde a avut funcția de vicepreședinte la nivel național, potrivit informațiilor stiri-neamt.ro.

A absolvit Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi și Institutul Diplomatic Român, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, iar printre funcțiile pe care le-a avut amintim cea de director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Neamț și director al societății Publiserv.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close