Antena 3 CNN Politică Năstase: Dacă Iliescu a dat o lovitură de stat, unul dintre profitori a fost Traian Băsescu

Năstase: Dacă Iliescu a dat o lovitură de stat, unul dintre profitori a fost Traian Băsescu

Năstase: Dacă Iliescu a dat o lovitură de stat, unul dintre profitori a fost Traian Băsescu
09 Mai 2008   •   20:57

Invitat la Ştirea Zilei, cu Gabriela Vrânceanu Firea, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, aduce noi acuze preşedintelui României, Traian Băsescu. Afirmaţiile făcute de şeful statului la postul public de radio, potrivit cărora Ion Iliescu ar fi ?specialist în lovituri de stat? îl revoltă pe Năstase..

?Dacă domnul Iliescu a dat o lovitură de stat, unul dintre profitori a fost chiar Traian Băsescu, care a fost numit secretar de Stat în Ministerul Transporturilor?, a declarat fostul prim-ministru.

Tot despre Băsescu Năstase spune că nu înţelege cum el, ?un comunist convins care avea grijă de navele României Socialiste în străinătate?, ţine predici despre ?partea asta de dreapta?.



Preşedintele Consiliului Naţional al PSD spune că Traian Băsescu este ?un preşedinte penal?, care ?are ajutorul procurorilor săi pe care i-a numit? şi care nu este în stare ?să laude pe nimeni, în afară de el?.

?Cred că, mergând pe mare, ciclonul i-a bătut neuronii şi a uitat că era mereu filmat intrând sau ieşind de la DNA?, spune Năstase.

După declaraţiile făcute de şeful statului la postul public de radio, Năstase spune că nu mai ascultă acest post pentru că nu mai este obiectiv.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close