Antena 3 CNN Politică Năstase: Demisionez din Parlament odată cu Băsescu, care se ascunde în spatele imunităţii

Năstase: Demisionez din Parlament odată cu Băsescu, care se ascunde în spatele imunităţii

Năstase: Demisionez din Parlament odată cu Băsescu, care se ascunde în spatele imunităţii
Sursa foto: adrian nastase
09 Feb 2009   •   11:30

Întrebat dacă se gândeşte să demisioneze din Parlament, pentru a-şi rezolva problemele din justiţie, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năastase a declarat că va face acest lucru numai după ce îşi dă demisia şi Traian Băsescu, care se ascunde în spatele imunităţii prezidenţiale în dosarul Flota.
În legătură cu declaraţiile făcute de Miron Mitrea, cum că ar vrea să candideze la preşedinţia partidului, Năstase spune despre acesta că e "un bun tactician", care încearcă să se repoziţioneze în partid şi care ştie că, pentru a rămâne în joc, trebuie să ataci.
"Nu cred că acest lucru face bine în partid", a adăugat Năstase, spunând că Mitrea "încearcă să se repoziţioneze în partid" şi cea mai bună variantă pentru a face acest lucru este "o formă de atac".

Nastase a apreciat că aceste scandaluri au loc pentru că nu s-au hotarat pe cine trebuie să atace din cauza unei "cete" politice.
"Eu am mai puţin presiune pentru că am mai fost preşedintele partidului. Nu este vorba de un şef al partidului, ci de o echipă care să conducă inteligent partidul. Cu toţii suntem membri în PSD, avem oficial anumite poziţii, dar avem un fel de influenţă informală. Însă lucrurile acestea se verifică în ocaziile oficiale ale partidului.
Problema principala este guvernarea şi în funcţie de cum vom guverna putem să avem o linie sau alta de strategie de funcţionare. Lucrurile sunt destul de neclare şi exista o anumită confuzie, neclaritate, a acţiunii politice. Trebuie să ne clarificăm ca să decidem pe cine atacam şi asta nu este clar în acest moment", a mai declarat liderul PSD.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase PSD
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close