Antena 3 CNN Politică Năstase: PSD pare un fel de subunitate a preşedintelui Băsescu

Năstase: PSD pare un fel de subunitate a preşedintelui Băsescu

Năstase: PSD pare un fel de subunitate a preşedintelui Băsescu
Sursa foto: Adrian Nastase
14 Ian 2009   •   14:27

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat miercuri că PSD suferă în prezent de o problemă de identitate, părând mai mult ?o subunitate? a preşedintelui Băsescu.
"Noi avem o problemă acum, că părem cumva ca un fel de subunitate a preşedintelui Băsescu şi lucrul ăsta e extrem de dăunător din punct de vedere al identităţii partidului. De aceea cred că trebuie să revitalizăm propunerile noastre şi cele din campanie şi formulele de doctrină", a declarat Năstase, la sosirea şedintei PSD de la Snagov.
Liderul social-democrat a apreciat că este "foarte important ca acest Guvern să fie un guvern PD-L - PSD, nu un Guvern în care PSD trebuie să urmeze o anumită linie. "
Năstase a mai spus, referindu-se la situaţia de la Ministerul Administraţiei şi Internelor Referitor că mai importante sunt politicile pe care o să le facă viitorul ministru şi nu persoana sa. "Va avea loc o discuţie în care să încercăm mai curând, pe o formulă mai de brainstorming, să găsim varianta cea mai bună, nu numai sub aspectul persoanelor, candidaturilor, ci mai ales al politicilor", a precizat Năstase.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase PSD
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close